Over ons

Passie voor creatief muziektheater

Het verhaal van Luc Stevens Producties is ontstaan uit pure passie. Uit een onmiskenbare liefde voor cultuur, voor creativiteit en vernieuwing. Uit een hartstochtelijke bewondering voor DANS, DRAMA EN MUZIEK. 

Dag in dag uit ondersteunen we culturele, muzikale en creatieve podiumkunsten en geven we artistieke evenementen vorm. Wat we het liefst doen? Muziektheater van de bovenste plank maken.

Veelzijdig en sociaal

In zekere zin kan je ons beschouwen als een artistiek factotum van de podiumkunsten: we doen dienst als auteur en/of regisseur, nemen de artistieke leiding van externe projecten op en helpen bij het samenstellen en ondersteunen van artistieke en ondersteunende teams: acteurs, dansers, muzikanten, toneelmeesters, regie-assistenten, enzovoort. Daarnaast helpen we je ook bij onderhandelingen met externe partijen zoals leveranciers van licht en geluid, maar ook acteurs en professionele crewleden.

Hoe dan ook, in onze manier van werken hebben we aandacht voor het begeleiden en managen van jonge, beloftevolle podiumkunstenaars. Omdat we geloven in de toekomst, maar ook omdat we het sociale aspect van wat we doen heel belangrijk vinden. Het samenhorigheidsgevoel. Daarom geven we onze expertise en ervaring graag door aan de opkomende generaties.

"Door de jaren hebben we een sterk artistiek en organisatorisch netwerk opgebouwd."
Luc Stevens

Producties

Alle producties