Met deze 3 toppers wil Luc Stevens graag (nog eens) samenwerken

Auteur: Luc Stevens
Bekijk alle blogberichten

Lucas Van den Eynde

"Met Lucas Van den Eynde wil ik dadelijk nog eens een voorstelling in elkaar boksen. Onze samenwerking tijdens Albert I was fenomenaal. Echt een verrijking. Lucas is niet enkel een geweldig aangenaam persoon, maar ook een absolute klasbak. Ik heb heel veel van hem geleerd, en hij ook van mij, hoop ik. Die kruisbestuiving, dat is iets waar ik altijd naar op zoek ga."

"Ik ben niet iemand die van begin tot eind de wet dicteert en die van zichzelf vindt dat hij de waarheid in pacht heeft. Als ik een voorstelling maak, dan doe ik dat samen met mijn acteurs: ik luister naar hen en vraag naar hun mening. Ik geef hen de ruimte om een eigen invulling te geven aan hun personage. Samen puzzelen we aan een voorstelling. Wederzijds respect en vertrouwen, dat vind ik heel belangrijk. Door die manier van samenwerken komen we volgens mij altijd tot een beter resultaat. Zo was het bij Albert I, en zo was het ook bij veel andere voorstellingen die ik al gemaakt heb."

Peter Van de Velde

"Iemand waar ik nog nooit mee heb samengewerkt, maar die wel hoog op mijn verlanglijstje staat, is Peter Van de Velde. De meeste mensen kennen hem voornamelijk als Piet Piraat, maar hij heeft al zo veel prachtige rollen neergezet. Zowel voor tv-producties als in theater en musicals. Hij is een man met enorm veel talent! Dat bewijst hij nu ook weer bij 40-45!  Een paar keer is een samenwerking er bijna van gekomen, maar telkens kwam er iets tussen. Jammer, maar ik hoop dat het er ooit eens van komt."

Peter Van den Begin

"De vijfde naam op mijn verlanglijstje, dat moet Peter Van den Begin zijn. Ik heb nog nooit met hem samengewerkt, heb hem zelfs nog nooit ontmoet. Hij is een heel veelzijdige acteur. Of hij nu een kabouter speelt in een Plop-film, in de kleren van Debby of Ronny kruipt, of Ray Van Mechelen speelt in Matroesjka's: altijd is hij top. Ik heb heel veel respect voor hem en ben ervan overtuigd dat we samen een mooie voorstelling in elkaar kunnen steken."


Producties

Alle producties